160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Küçükçekmecede İBBnin yol çalışması trafik çilesine döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Küçükçekmecede İBBnin yol çalışması trafik çilesine döndü
Abone ol
Istanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Beşyol-florya Metrobüs Durakları Arasında Yapılan çalışma Nedeniyle E5 Karayolunda Trafik çileye Döndü. Yaz Aylarında Trafiğin Rahat Olması Beklenirken, Yapılan çalışma Ile Trafik Artışı Daha Da Arttı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşyol-Florya metrobüs durakları arasında yapılan çalışma nedeniyle E5 karayolunda trafik çileye döndü. Yaz aylarında trafiğin rahat olması beklenirken, yapılan çalışma ile trafik artışı daha da arttı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, E5 karayolunun Beşyol-Florya metrobüs durakları arasında kalan kısmında çalışma başlattı. Beşyol Metrobüs durağında yapılan tadilat çalışması şubat ayından bu yana hala bitirilmezken, bu sefer de yapılan yol çalışması nedeniyle sürücüler zor durumda kaldı. Özellikle saat 16.00’dan itibaren başlayan trafik yoğunluğu Yenibosna’ya kadar sürerken, araçların Beylikdüzü istikametinde adım adım ilerlediği görüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesirli çocuklar robotik kodlamayı öğreniyorÖnceki Haber

Balıkesirli çocuklar robotik kodlamayı ö...

Başkan Akın, Erdekte 20 bin zeytin ağacını suya kavuşturduSonraki Haber

Başkan Akın, Erdekte 20 bin zeytin ağacı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar