29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3795
EURO35.0698
ALTIN2324.4

Korkut Ata Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korkut Ata Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapacak
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi OKÜ) ile Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü imzalandı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi OKÜ) ile Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü imzalandı.

OKÜ Rektörlük makamında gerçekleşen Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü imza törenine OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, OKÜ Genel Sekreteri Recep Şen ve Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak katıldı.

İş Birliği Protokolü; İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan tüm personellerin kişisel, mesleki ve yönetsel niteliklerinin geliştirilmesi için OKÜ Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri bünyesinde açılan tezsiz yüksek lisans programlarından yararlanılması konusunda iş birliği ile OKÜ personellerinin, OMEM’e ait sosyal alan, kurum ve personelden yararlanma şartlarını içerdiği gibi, yürürlüğe girdiği 25.02.2022 tarihinden itibaren ilk defa kayıt yaptıracak adayları kapsayacağı bildirildi.

Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü; her eğitim-öğretim yılında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi tarafından belirlenen kontenjanlar dâhilinde, yüksek Lisans eğitimi için belirlenen bedelin İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan tüm personeller için yüzde 25 indirimli olarak ödenebilmesine imkân sağlayacak.

İş Birliği Protokolüne dair konuşan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “İlimizde bulunan farklı kurumlarla yaptığımız güçlü ve kapsamlı iş birlikleri sayesinde kurumlarımıza yararlı olmayı amaçlıyoruz.

Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü’nün her iki kurumun da yararına olacağına inanıyorum. Bu vesileyle Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyduğumu belirtiyor, iş birliği protokolünün hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar