160x600
18 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Köprüden uçan otomobil ağaç dallarında asılı kaldı: 2 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köprüden uçan otomobil ağaç dallarında asılı kaldı: 2 yaralı
Abone ol
Adıyaman'ın Gölbaşı Ilçesinde Kontrolden çıkan Bir Otomobil Köprüden Uçarak Ağaç Dallarında Asılı Kaldı. Kazada 2 Kişi Yaralandı.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil köprüden uçarak ağaç dallarında asılı kaldı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Malatya istikametinden Kahramanmaraş istikametine seyir halinde olan Yekta Türkyılmaz yönetimindeki otomobil, Göksu Köprüsü girişinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, köprü üzerindeki bariyerleri aşarak şarampole uçtu ve ağaç dallarında asılı kaldı.

Kazada araçta yolcu olarak bulunan Yılmaz Türkyılmaz ve Ayhan Türkyılmaz yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EGİAD üyelerine, finansal yönetimin stratejik önemi anlatıldı Önceki Haber

EGİAD üyelerine, finansal yönetimin stra...

Arnavutköyde servis minibüsünün çarptığı çocuk yaralandı Sonraki Haber

Arnavutköyde servis minibüsünün çarptığı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar