160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Köpeğin penisi kapana yakalanıp kopunca ameliyatla dikildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köpeğin penisi kapana yakalanıp kopunca ameliyatla dikildi
Abone ol
ZONGULDAK’IN DEVREK İLÇESİNDE 3 YAŞINDAKİ ÇOBAN KÖPEĞİNİN PENİSİ KAPANA YAKALANDI. KÖPEĞİN KOPAN PENİSİ AMELİYATLA YERİNE DİKİLDİ.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 3 yaşındaki çoban köpeğinin penisi kapana yakalandı. Köpeğin kopan penisi ameliyatla yerine dikildi.


Devrek’in Karakoçlu köyünde Arslan Ulupınar’ın sahibi olduğu 3 yaşındaki ‘Karabaş’ isimli çoban köpeğinin penisi, komşularının domuz için kurduğu kapana yakalandı. Kapana yakalanan çoban köpeğinin penisi kopma tehlikesi geçirdi. Ardından Ulupınar, köpeğini kapandan kurtararak hemen kent merkezimdeki veteriner kliniğine getirdi. Veteriner hekim Önder Alkan tarafından ameliyata alınan Karabaş isimli çoban köpeğinin penisi uzun süren ameliyat sonucunda yerine dikildi.


Tedavisi tamamlanan çoban köpeği bugün, sahibi Arslan Ulupınar’a teslim edildi. Arslan Ulupınar, “Çoban köpeği kendisi. Domuza gittiğinde komşunun kurmuş olduğu bir kapan var halata bağlamış arka tarafları. O da penisindeki bölgeyi koparmış. Veterinerimize getirdik o da ameliyat etti. Kopan penisini yerine koydu. Biraz daha orada kalsaydı tamamen kopacaktı. 15 günlük süre var, kangren olmaması için. 2 gündür arıyordum köpeğimi sonra tuzağa yakalanmış olarak buldum. Baya kan geldi köpeğimden” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHPli belediye pazar yerinde çöpleri unuttuÖnceki Haber

CHPli belediye pazar yerinde çöpleri unu...

Seyir halindeki otomobil yanma tehlikesi geçirdiSonraki Haber

Seyir halindeki otomobil yanma tehlikesi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar