28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

Konyada uyuşturucu tacirlerine darbe: 200 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyada uyuşturucu tacirlerine darbe: 200 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Abone ol
KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ "KÖKÜNÜ KURUTMA OPERASYONLARI" DAHİLİNDE YAPILAN YOL UYGULAMASINDAN DUR İHTARINA UYMAYARAK KAÇAN VE KOVALAMACA SONUCU YAKALANAN ARAÇTA ARAMA YAPAN HASSAS BURUNLU NARKOTİK KÖPEĞİ TARAFINDAN 200 BİN UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ.

Konya’da polisle uyuşturucu tacirleri arasında yaşanan kovalamacanın ardından durdurulan 2 araçta hassas burunlu narkotik köpeği ile yapılan aramada 200 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Araçlardaki 1’i kadın 4 kişi gözaltına alınırken, ele geçirilen uyuşturucu miktarının Konya’da ele geçirilen miktar ve değer bakımından en yüksek rakam olduğu öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri uyuşturucu batağına çekmek isteyen zehir tacirlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. "Kökünü Kurutma" parolasıyla çalışmalarını sürdüren narkotik ekipleri, kent merkezine giriş ve çıkış noktalarında yapılan yol uygulamasında 2 araca dur ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarına uymayan 2 aracın sürücünün kaçması üzerine kovalamaca başladı. Öncü ve arttı vaziyette kaçan araçlar yaşanan kovalamacanın ardından kontrollü bir şekilde durduruldu. Araçlarda bulunan İbrahim Direk, İsmail Direk, Mahmut Çalışkan ve Hanım Gezer etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.



Konya’da yakalanan en yüksek uyuşturucu hap miktarı


Kovalamaca sonucu durdurulan 2 araç incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi. Hassas burunlu narkotik köpeği ’Alex’ ile araçlarda yapılan aramada, araçların çeşitli bölmelerine zulalanmış paketler halinde 200 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu hapların miktar ve değer bakımından Konya’da yakalanan en yüksek rakam olduğu öğrenildi. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan İbrahim Direk, İsmail Direk, Mahmut Çalışkan ve Hanım Gezer çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başakşehirde Kıraathane Sohbetleri kaldığı yerden devam ediyorÖnceki Haber

Başakşehirde Kıraathane Sohbetleri kaldı...

Karsta 5,6lık deprem tatbikatıSonraki Haber

Karsta 5,6lık deprem tatbikatı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar