25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5748
EURO35.0319
ALTIN2435.1

Başakşehirde Kıraathane Sohbetleri kaldığı yerden devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başakşehirde Kıraathane Sohbetleri kaldığı yerden devam ediyor
Abone ol
BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İLGİYLE TAKİP EDİLEN ETKİNLİKLERİNDEN KIRAATHANE SOHBETLERİ, YENİ SEZONA GAZETECİ İSMAİL HALİS VE YAZAR SITKI ASLANHAN’LA BAŞLADI. BAŞAKŞEHİR MİLLET KIRAATHANESİ’NDE İLÇE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELEN HALİS VE ASLANHAN, AİLE VE TOPLUMSAL YAPI ÜZERİNE DERS NİTELİĞİNDE BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Başakşehir Belediyesi’nin ilgiyle takip edilen etkinliklerinden Kıraathane Sohbetleri, yeni sezona gazeteci İsmail Halis ve yazar Sıtkı Aslanhan’la başladı. Başakşehir Millet Kıraathanesi’nde ilçe sakinleriyle bir araya gelen Halis ve Aslanhan, aile ve toplumsal yapı üzerine ders niteliğinde bir sohbet gerçekleştirdi.


Başakşehir Belediyesi’nin en sevilen etkinliklerinden olan Kıraathane Sohbetleri’nde hasret sona erdi. Moderatörlüğünü gazeteci İsmail Halis’in yaptığı yeni sezonun ilk programına yazar Sıtkı Aslanhan konuk oldu. Türkiye’nin en büyüğü unvanına sahip Başakşehir Millet Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, aile ve toplumsal yapı konuşuldu. Yazar Sıtkı Aslanhan, çocukların davranışlarıyla ilgili kuralların belirlenmesi ve bu kurallara da en çok ebeveynlerin uymaları gerektiğini söyledi. Çocuğa kurallar koymaktan korkmamak gerektiğinin altını çizen Aslanhan, “Korkmayın; sınır koyun, hayır deyin. Ama bu kurallara önce kendisi uyacak ebeveynler lazım” dedi.



“Çocuklarınıza iyi örnek olun”


Anne ve babaların çocuklarına iyi örnek olması gerektiğine işaret eden Aslanhan, “Kimse kusura bakmasın. Babanın elinden telefon düşmüyor. Annenin elinden tablet, telefon, bilgisayar düşmüyor. Ondan sonra Liselere Geçiş Sınavı’na hazırlık zamanı geliyor. ‘Hocam çocuk bilgisayardan kalkmıyor.’ 13 yaşında çocuğun nefsine hakim olup en sevdiği şeyden vazgeçmesini istiyorsun. Sen 40 yaşındasın, sen nefsine hakim olamıyorsun. Sen niye kapatmıyorsun televizyonu? Hadi kapat da bir hatim indir. Kendine göre bir şey yap, al kitap oku” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bel kayması ciddiye alınmalıÖnceki Haber

Bel kayması ciddiye alınmalı

Konyada uyuşturucu tacirlerine darbe: 200 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiSonraki Haber

Konyada uyuşturucu tacirlerine darbe: 20...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar