160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Konyada evin önünde park halindeki otomobil çalındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyada evin önünde park halindeki otomobil çalındı
Abone ol
OTOMOBİL SAHİBİ İSMAİL KÜÇÜKGÖL, “GECE SAHURDA EŞİM ARABAYI KONTROL ETTİĞİNDE YERİNDE PARK HALİNDE DURDUĞUNU GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ, AMA DAHA SONRA SABAH UYANDIĞIMIZDA OTOMOBİLİN YERİNDE OLMADIĞINI GÖRÜP POLİSE İHBARDA BULUNDUK" DEDİ.

Konya’nın Kulu ilçesinde evin önünde park halinde olan otomobil kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.


Edinilen bilgiye göre, Kulu merkez Kemaliye Mahallesi Battalgazi Sokakta bulunan İsmail Küçükgöl’ün evinin önünde bulunan park halindeki 42 AEG 512 plakalı Tofaş marka Doğan SLX otomobil, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Sabah otomobilinin evinin önünde olmadığını fark eden İsmail Küçükgöl, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.


Otomobil sahibi İsmail Küçükgöl arabalarının gece saatlerinde çalındığını ifade ederek, “Gece sahurda eşim arabayı kontrol ettiğinde yerinde gördüğünü söyledi ama, sabah uyandığımızda otomobilin yerinde olmadığını görüp polise ihbarda bulunduk. Eşim konu ile ilgili ifade vermek üzere polis merkezine gitti. Dileğimiz bir an önce otomobilin bulunması ve hırsız veya hırsızların yakalanmasıdır” dedi.


Ayrıca otomobil sahibi İsmail Küçükgöl, otomobilin eşinin üstüne kayıtlı olduğunu ve otomobilin içinde ruhsat kimlik belgesi ve 600 TL’nin bulunduğunu söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde ablasını tabancayla yaralayan kişi tutuklandıÖnceki Haber

İzmirde ablasını tabancayla yaralayan ki...

Kırmızı ışığı fark etmedi, duran araçları önüne kattıSonraki Haber

Kırmızı ışığı fark etmedi, duran araçlar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar