160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kontrolden çıkan anız ateşi, ormanlık alana sıçradı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kontrolden çıkan anız ateşi, ormanlık alana sıçradı
Abone ol
AYDIN’IN EFELER İLÇESİNE BAĞLI UMURLU MAHALLESİ’NDE BİR VATANDAŞIN BAHÇE TEMİZLİĞİ SIRASINDA YAKTIĞI ANIZ ATEŞİ, KONTROLDEN ÇIKTI. BİR ANDA KONTROLDEN ÇIKAN ALEVLER, ORMANLIK ALANA SIÇRARKEN, İTFAİYE EKİPLERİNİN HIZLI MÜDAHALESİ İLE YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI.

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Umurlu Mahallesi’nde bir vatandaşın bahçe temizliği sırasında yaktığı anız ateşi, kontrolden çıktı. Bir anda kontrolden çıkan alevler, ormanlık alana sıçrarken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.



Yangın, Efeler ilçesi Umurlu Musluca Mahallesi Teke Deresi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir vatandaşın, bahçe temizliği yaptığı esnada yabani otları temizlemek için 2 ayrı bölgede biriktirdiği otları ateşe verdi. Rüzgarın da etkisiyle birlikte anız ateşi bir anda kontrolden çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın sonrası bölgeyi alevler sardı. Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürerek kontrol altına aldı. Rüzgar sebebi ile güçlükle söndürülen alevlerin ardından ekipler soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TFF 3. Lig: Karaman Belediyespor: 1 - Fatsa Belediyespor: 1Önceki Haber

TFF 3. Lig: Karaman Belediyespor: 1 - Fa...

Otomobil çöp bidonuna çarptı:3 yaralıSonraki Haber

Otomobil çöp bidonuna çarptı:3 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar