160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kırklarelinde Kabotaj Bayramı coşkusu: Yağlı direk yarışı nefes kesti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırklarelinde Kabotaj Bayramı coşkusu: Yağlı direk yarışı nefes kesti
Abone ol
1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı’nın 99. Yılı Kırklareli'nde Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı. Yağlı Direk Yarışması Ve Yüzme Müsabakaları Renkli Görüntülere Sahne Oldu

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 99. yılı Kırklareli’nde büyük bir coşkuyla kutlandı. Yağlı direk yarışması ve yüzme müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu.

Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 99. yılı İğneada Balıkçı Barınağı Limanında tören düzenledi. Törende şehit denizciler anısına protokol üyeleri denize çelenk bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İğneada Liman Başkanı Resul Ulaş, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Ulaş, konuşmasında 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 99. yılı kutladığını ifade ederek, Türk denizciliğinin geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Konuşmanın arından yüzme, çuval, yağlı direk gibi yarışmalar gerçekleşti.

Kutlamaların en heyecan verici anı ise geleneksel Yağlı Direk Yarışı oldu. Yaklaşık 30 dakika süren yarışta Enes Aydın birinci oldu. Birinci olan Aydın’a, yaklaşık 100 bin lira değerinde çeşitli ödüller verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ortacada 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşku ile kutlandıÖnceki Haber

Ortacada 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj...

Taylandda kağıt fabrikasında yangın: 8 ölü, 26 yaralıSonraki Haber

Taylandda kağıt fabrikasında yangın: 8 ö...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar