160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kırıkkaleden Kastamonuya gelerek 45 bin TL değerinde para ve altınları çaldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırıkkaleden Kastamonuya gelerek 45 bin TL değerinde para ve altınları çaldılar
Abone ol
KIRIKKALE’DEN KASTAMONU’NUN AZDAVAY İLÇESİNE GELEN VE BOHÇACI OLARAK ADLANDIRILAN 3 KADIN, GİRDİKLERİ EVDEN 45 BİN TL DEĞERİNDE ALTIN VE NAKİT PARALARI ÇALDI. JANDARMA EKİPLERİ, HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 3 KADINI 2 YIL SONRA YAKALADI.

Kırıkkale’den Kastamonu’nun Azdavay ilçesine gelen ve bohçacı olarak adlandırılan 3 kadın, girdikleri evden 45 bin TL değerinde altın ve nakit paraları çaldı. Jandarma ekipleri, hırsızlık şüphelisi 3 kadını 2 yıl sonra yakaladı.


Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale’den Kastamonu’ya satış yapmak için gelen ve bohçacı olarak adlandırılan üç kadın, Kastamonu’nun Azdavay ilçesine bağlı Samancı köyünde 14 Ağustos 2020 tarihinde bir evden 45 bin TL değerindeki nakit para ve altınları çalarak ortadan kayboldu. Olayın çözümlenmesi için Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Dedektifleri) tarafından yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli B.B. (45), K.B. (53) ve P.B. (34) isimli kadınların oldukları tespit edildi.


Olayla ilgili B.B. (45), K.B. (53) ve P.B. (34) isimli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemler başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DowAksa, Tarihi Fevziye Güreşlerine sponsor olduÖnceki Haber

DowAksa, Tarihi Fevziye Güreşlerine spon...

Yalova Üniversitesinden vefat eden öğrencinin ailesine anı belgesiSonraki Haber

Yalova Üniversitesinden vefat eden öğren...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar