26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5196
EURO35.003
ALTIN2440.0

Kırıkkalede bayram namazında camiler doldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırıkkalede bayram namazında camiler doldu
Abone ol
KIRIKKALE'DE, RAMAZAN BAYRAMI'NIN İLK GÜNÜ VATANDAŞLAR BAYRAM NAMAZINDA CAMİLERE AKIN ETTİ, BİRBİRLERİYLE BAYRAMLAŞTI.

Kırıkkale’de, vatandaşlar bayram namazında camilere akın etti, birbirleriyle bayramlaştı.


Ramazan Bayramı namazını Kırıkkale Nur Camii’nde kılmak isteyenler, sabahın erken saatlerinden itibaren camiye gelmeye başladı. Caminin içi bayram namazı vaktinden önce dolarken, Kırıkkale’nin yanı sıra başka kentlerden ve yurt dışından gelen vatandaşlar, namaz için camiyi doldurdu. Namaz sonrası Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, vatandaşlarla bayramlaştı. Kırıkkale Belediyesi tarafından da vatandaşlara kahvaltı verildi.


Ramazan ayını geride bırakarak sevgi ve hoşgörü vesilesi olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu, bir kez daha yaşadıklarını ifade eden Vali Tekbıyıkoğlu, "Bayramlar, bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bu müstesna günlerde; örf ve adetlerimizi yaşatarak, aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin gönlünü alalım, Muhtaç ve kimsesizlere yardım eli uzatarak, dualarını alalım" dedi.


Başkan Saygılı da, "Sevgili hemşehrilerimin, güzel şehrimiz Kırıkkale’nin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı canı gönülden tebrik ederim. Cenab-ı haktan iyiliğin, güzelliğin ve doğruluğun galip geleceği günler diliyorum" ifadesini kullandı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Özkeçeciden bayram mesajıÖnceki Haber

Başkan Özkeçeciden bayram mesajı

Sanayici Kamil Şerbetçi vefatının 24. yılında da unutulmadıSonraki Haber

Sanayici Kamil Şerbetçi vefatının 24. yı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar