29 Eylül 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kimsesiz vatandaşın cenazesi defnedildi, öğrenciler eşlik etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kimsesiz vatandaşın cenazesi defnedildi, öğrenciler eşlik etti
Abone ol
Kocaeli'de Kimsesiz Bir Vatandaşın Cenazesi, Büyükşehir Belediyesi Ekiplerince Toprağa Verildi. Defin Sürecine Imam Hatip Lisesi öğrencileri De Katıldı.

Kocaeli’de kimsesiz bir vatandaşın cenazesi, belediye ekiplerince toprağa verildi. Defin sürecine imam hatip lisesi öğrencileri de katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, kentte vefat eden ve kimsesi bulunmayan bir vatandaşın cenaze işlemlerini gerçekleştirdi. Cenazenin yıkanması, kefenlenmesi ve defnedilmesi süreçleri, dini usullere uygun olarak tamamlandı.

Öğrenciler uygulamayı yerinde gördü

Cenaze işlemleri sırasında Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören hafız öğrenciler de hazır bulundu. Öğrenciler, belediye görevlileri tarafından yapılan gassal ve defin işlemlerini yerinde izleyerek, teorik bilgilerini sahada görme imkanı buldu. Kimsesiz vatandaşın cenazesi, kılınan namazın ardından dualarla defnedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çermik beyaza büründü Önceki Haber

Çermik beyaza büründü

Çanakkale Boğazındaki savaş gemisi batıkları koruma altına alınıyor Sonraki Haber

Çanakkale Boğazındaki savaş gemisi batık...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar