160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kimliğini kaybeden genci sınava polisler yetiştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kimliğini kaybeden genci sınava polisler yetiştirdi
Abone ol
MANAVGAT’TA YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NA (YKS) GİRECEĞİ BİNAYA GELDİĞİNDE KİMLİĞİNİN YANINDA OLMADIĞINI GÖREN ÖĞRENCİYİ SINAVA POLİS YETİŞTİRDİ.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) gireceği binaya geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenciyi sınava polis yetiştirdi.


YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı’na (TYT) geç kalan ya da kimliğini unutan öğrenciler, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla sınavlarına yetiştirildi. Sınavın başlamasından kısa bir süre önce 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokuluna gelen ve kimliğinin yanında olmadığını fark eden Mehmet Baran Aker isimli gencin yardımına okulda görevli polisler koştu. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Ekipler Büro Amirliğine bağlı ekipler, Aker’i araçla Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne götürerek, geçici kimlik belgesi çıkarıldıktan sonra sınava yetiştirdi. Kimliğini bulamayınca sınava giremeyeceği için korktuğunu belirten Mehmet Baran Aker, kendisini sınava yetiştiren polis ekiplerine teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehirde otomobilde uyuşturucu satışı yapan şahıs yakalandıÖnceki Haber

Ataşehirde otomobilde uyuşturucu satışı...

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştıSonraki Haber

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar