29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.5337
EURO34.9523
ALTIN2435.4

Kiliste Cumhuriyetin 100üncü yılı anısına 100 öğrenci yüz fidan dikti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kiliste Cumhuriyetin 100üncü yılı anısına 100 öğrenci yüz fidan dikti
Abone ol
Cumhuriyetin Kuruluşunun 100’üncü Yılı Anısına Kilis Il Jandarma Komutanlığı Tarafından 100 öğrenci Ile 100 Fidan Dikimi Gerçekleşti.

Kilis’te, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılı anısına jandarma ekiplerini desteğiyle 100 öğrenci tarafından 100 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Kilis’te, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından "100 Öğrenci, 100 Fidan" projesi hayata geçirildi. Proje ile jandarma ekipleri ve öğrenciler tarafından Resulosman Dağı Mesire alanında fidan dikimi yapıldı.

"Silahlardan etkilendim, büyüyünce ben de asker olacağım"

Türk askerini çok sevdiğini ve onlarla fidan dikimi gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyleyen ilk okul öğrencisi Arda Yemenici, "Askerler birlikte fidan diktiğim işçin çok mutluyum. Hem konuştuk hem de birlikte yemek yedik ve onlara da dokunabildim. Onları çok sevdiğim için her biriyle ayrı ayrı fotoğraf çektirdim. Beni askerle bir araya getiren komutanımıza çok teşekkür ederim ve her zamanda yan yana gelmek istiyorum. Ben büyüyünce asker olmak istiyorum. Çünkü bu silahlar oldukça kimse onlara zarar veremez’’ dedi.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında fidan dikiminde askerlerle birlikte olduğu için mutlu olduğunu dile getiren ilkokul öğrencisi Emine Balcı ise, "Cumhuriyet’in 100’üncü yılında fidan dikiminde askerlerle birlikte fidan dikimi gerçekleştirdik. Hem yemek yedik hem de hatıra fotoğrafı çektik. Çok mutluyum ve böyle programın tekrar yapılmasını istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Fidan dikimi sonrası Kilis Valisi Tahir Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Çoşkun, AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal ve Belediye Başkanı Servet Ramazan öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tomarzada Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladıÖnceki Haber

Tomarzada Cumhuriyet Bayramı kutlamaları...

Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100. yılı çizimiSonraki Haber

Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar