160x600
25 Nisan, 2025, Cuma
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kilis alt yapısına 25 milyon Euro hibe desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kilis alt yapısına 25 milyon Euro hibe desteği
Abone ol
KİLİS BELEDİYE BAŞKANI SERVET RAMAZAN, KENTİN KANALİZASYON VE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YAPIMI YENİLENMESİ İÇİN AVRUPA BİRLİĞİ’NİN TÜRKİYE’DEKİ MÜLTECİLER İÇİN MALİ YARDIM PROGRAMI (FRIT II) KAPSAMINDA 25 MİLYON EURO’LUK HİBE YARDIMI ALINDI.
Wordpress Hosting

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, kentin kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yapımı ile yenilenmesi için Avrupa Birliği’nin Türkiye’deki Mülteciler Mali Yardım Programı (FRIT II) çerçevesinde 25 milyon Euro’luk hibe yardımı alındığını açıkladı.


Başkan Ramazan, Kilis’in alt yapısının yenilenmesi, yeni imara açılan bölgelere kanalizasyon ve içme suyu yapılması için Avrupa Birliği’nden destek aldıklarını ifade ederek, “Avrupa Birliği’nin Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı (FRIT II) hibesi ile 25 milyon Euro’luk destek için Kilis’e yapılacak kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yapım işi ihale dokümanlarındaki son düzenlemeler ile alakalı Ankara İlbank Genel Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya belediye olarak katıldık. Çok kısa bir süre içerisinde bu dev hibeyi Kilis’imize kazandırmış olacağız. Memleketimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa Kızılaydan emekçilere serinleten ikramÖnceki Haber

Manisa Kızılaydan emekçilere serinleten...

Bozüyük tren garına kütüphane kurulduSonraki Haber

Bozüyük tren garına kütüphane kuruldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar