30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3998
EURO34.6511
ALTIN2390.3

Kickboks’ta Osmaniye Başarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kickboks’ta Osmaniye Başarısı
Abone ol
OSMANİYELİ Kick Bosk milli sporcuları katıldıkları, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında, Türkiye başta olmak üzere Osmaniye’nin adını en iyi şekilde temsil ederek kentin gurur kaynağı oldular.
OSMANİYELİ Kick Bosk milli sporcuları katıldıkları, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında, Türkiye başta olmak üzere Osmaniye’nin adını en iyi şekilde temsil ederek kentin gurur kaynağı oldular.

Kick Boks Milli Takım Antrenör Kenan Karık, sporcularının başarılarıyla gurur duyduğunu belirterek, Kick Boks’ta Türkiye çapında söz sahibi olunduğu kadar, Dünya Şampiyonluklarına da katılarak derecelerle kente döndüklerini söyledi.

Kenan Karık, bugüne kadar çok sayıda sporcu yetiştirdiğini, son üç yıl içerisinde ise Muhsin Şahan’ın İtalya’da, Muhtesem Hamut’un ise İrlanda’da Dünya Şampiyonluğu, Alper Çakar’ın Polunya’da Avrupa Şampiyonluğu, Oktay Çakar’ın İtalya’da Dünya Şampiyonluğu, Uğur Selçuk Öner’in Ankara’da Avrupa Şampiyonluğu ve Yusuf Söyler’in Taylant’ta özel maçlarına katılarak büyük bir başarıya imza attıklarını kaydetti.

Son olarak sporcusu Uğur Selçuk Öner ile birlikte Slovenya’nın Maribor şehrinde ki Avrupa Şampiyonasına katıldığını belirten Antrenör Karık şöyle dedi: “Gençler Büyükler Türkiye Şampiyonası Ordu ilimizde yapıldı ve sporcularımız orada seçildiler.

Bu sene Osmaniyeli sporcularımızdan 94 kiloda Oktay Çakar, aynı zamanda Büyükler kategorisinde 74 kiloda Uğur Selçuk Öner Türkiye Şampiyonu oldu. Bu arkadaşlarımız daha sonra kampa çağrıldılar. İlk olarak Oktay Çakar, kamp sonrası İtalya’ya gittik ve sporcumuz dünya üçüncüsü olarak döndü.

İkinci olarak Slovenya’da yapılan Büyükler Avrupa şampiyonasın öncesi Osmaniye’den Uğur Selçuk Öner ile birlikte ben Niğde Demirkazık Sporcu ve Kamp Eğitim Merkezi’nde kampa katıldık. Slovenya’da yapılan müsabakalarda Uğur Selçuk Öner İsveçli rakibini 3-0 yendi, diğer rakiplerini de yendikten sonra büyük bir başarıya imza attı. Ama çeyrek final maçına geldiğimizde 2-1 kaybettik. Diğer sporcularımız ve bu arkadaşlarımızla birlikte Osmaniye’den hem Türkiye hem de Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarında temsil gücü ve kabiliyetlerinin olması sevindirici bir durum. Bu şudur; artık Osmaniyeli gençlerin sadece kick boks branşı değil bütün branşlarda öncelikle ülkemizi ve şehrimizi dışarda uluslararası şampiyonalarda en güzel şekilde temsil edeceğinin bir göstergesi. Sporcularımı bu noktada kutluyorum. Bu anlamda sporcuların alt yapı çalışmalarıyla birlikte bizlere destek veren Osmaniyeli kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar