24 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Keşandaki kazada ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keşandaki kazada ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetti
Abone ol
Keşan'daki Kazada Yaralılardan Biri Hayatını Kaybetti

Edirne’nin Keşan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 9 kişinin yaralandığı trafik kazasında yaralılardan Fatma Aslan (65) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, dün Edirne istikametinden Keşan yönüne seyir halinde bulunan M.P. yönetimindeki 57 AAE 496 plakalı otomobil, Kozköy Kavşağı’nda A.Y. idaresindeki 22 PB 011 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Z.P, A.K.P, E.P. ve D.B. ile G.Y, G.Y. ile Fatma Aslan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar ambulanslarla Keşan ve Uzunköprü’deki hastanelere kaldırıldı.

Kazada yaralanan 9 kişiden biri olan Fatma Aslan, sevk edildiği Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lokma tatlısı boğazına kaçtı, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Önceki Haber

Lokma tatlısı boğazına kaçtı, Heimlich m...

Zelenskiyden Rusyanın geleneksel müttefiki Sırbistana ilk ziyaret Sonraki Haber

Zelenskiyden Rusyanın geleneksel müttefi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar