160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kene ısırması sonucu yaşamını yitiren arkeolog Murat Kurt defnedildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kene ısırması sonucu yaşamını yitiren arkeolog Murat Kurt defnedildi
Abone ol
ERZURUM’UN ŞENKAYA İLÇESİNDE ARKEOLOJİK ÇALIŞMA YAPARKEN KENE ISIRMASI SONRASINDA TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN 52 YAŞINDAKİ MURAT KURT, MEMLEKETİ OLAN ORHANGAZİ’YE BAĞLI NARLICA MAHALLESİ’NDE GÖZYAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. UĞUR KURT’UN İKİ ÇOCUĞUNDAN BİRİSİ OLAN OĞLU TAYLAN İÇİN DÜĞÜN HAZIRLIĞI İÇİNDE OLDUĞU BELİRLENDİ.

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde arkeolojik çalışma yaparken kene ısırması sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 52 yaşındaki Murat Kurt, memleketi olan Orhangazi’ye bağlı Narlıca Mahallesi’nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Uğur Kurt’un iki çocuğundan birisi olan oğlu Taylan için düğün hazırlığı içinde olduğu belirlendi.


Aslen Orhangazili olan ve İstanbul’da yaşayan Murat Kurt, arkeolojik çalışmalar yaptığı Erzurum’un Şenkaya ilçesinde kene ısırması sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.



Hastanede yaşam savaşı vermişti


Arkeolog Murat Kurt (52), bir süre önce Bursa’dan geldiği Erzurum’da araştırma yapmak üzere Şenkaya ilçesi Akşar Mahallesi’ndeki bir araziye gitti. Kurt, arazideki incelemeleri sonrası Oltu ilçesindeki otele döndüğünde kenenin kendisini ısırdığını fark etti. Eniştesinin yardımıyla keneyi vücudundan çıkardıktan sonra Oltu’da incelemeleri sürdüren Kurt, 3 gün önce rahatsızlanınca Oltu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu hastanedeki ilk müdahale sonrası Erzurum Şehir Hastanesine sevk edilen Kurt, burada yoğun bakım servisindeki yaşam mücadelesini kaybetti.



Son yolculuğuna uğurlandı


Evli ve 2 çocuk babası olan Murat Kurt’un cenazesi Erzurum’daki işlemlerinin ardından buradan alınarak memleketi olan Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Narlıca mahallesine getirildi. Murat Kurt burada öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.


Baba Ali Rıza Kurt güçlükle ayakta durabildi


Murat Kurt’un babası Ali Rıza Kurt, oğlunun cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi. Ali Rıza Kurt, oğlunun Ermenistan’da bir çalışmada yer aldığı ve en son Ermenistan dönüşü kendisi ile telefonla görüştüğünü belirterek, bayramda elimi öpmeye gelmişti. Oğlumu keneye kurban verdik. Çok üzgünüm dedi.



Oğluna düğün hazırlığı yapıyordu


Öte yandan kene ısırması sonrasında yaşamını yitiren Murat Kurt’un iki çocuğundan birisi olan oğlu Taylan için düğün hazırlığında olduğu belirlendi. Oğluna düğün için Orhangazi’de düğün salonu kiraladığını ve 2 Ekim tarihinde düğün olacağını sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşan Murat Kurt’un sosyal medya hesabında ise son yayınladığı videolar da yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Metro istasyonunda boks ringini aratmayan kavgaÖnceki Haber

Metro istasyonunda boks ringini aratmaya...

Yaz Tatilinde Verilerinizi Korumanın 5 YoluSonraki Haber

Yaz Tatilinde Verilerinizi Korumanın 5 Y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar