160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Keçiörende en temiz okul seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keçiörende en temiz okul seçildi
Abone ol
Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışmasında Dereceye Giren Okullara Futbol, Basketbol Ve Voleybol Topu, Badminton Seti, Koordinasyon çemberi, Atlama Ipi Ve Akıl Oyunları Setinden Oluşan Hediyeler Teslim Edildi

Keçiören Belediyesi tarafından Dünya Çevre Günü çerçevesinde düzenlenen “En Temiz Okul” yarışmasında birinci olan Osman Hamdi Bey İlkokuluna plaket takdim edildi.

Öte yandan belediye tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılında düzenlenen Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışmasında dereceye giren okullara futbol, basketbol ve voleybol topu, badminton seti, koordinasyon çemberi, atlama ipi ve akıl oyunları setinden oluşan hediyeler teslim edildi. Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışmasında 2 bin 500 kilogramdan fazla atık pil toplandı.

Öğrencilerin çevre temizliği konusunda gösterdiği hassasiyeti büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Geri dönüştürülebilen her tür atığı belediyemiz bünyesinde topluyoruz. Bu sayede hem doğa kirliliğinin önüne geçiyoruz hem de ekonomik anlamda milli servetimize sahip çıkıyoruz. Öğrencilerimizin de bu bilinçle atık pil topladığını gördük. Büyük azimle ve tatlı bir rekabetle yarışmamıza katılarak farkındalık oluşturan her bir öğrencimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakırlı çiftçi, kurbanlık götürdüğü Adanadan patates işiyle döndüÖnceki Haber

Diyarbakırlı çiftçi, kurbanlık götürdüğü...

Jandarmadan elektronik sigara operasyonuSonraki Haber

Jandarmadan elektronik sigara operasyonu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar