160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kazada can veren karne gününde Furkan unutulmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazada can veren karne gününde Furkan unutulmadı
Abone ol
Konya’nın Beyşehir Ilçesinde Eğitim Yılının Başladığı Ilk Gün Eve Dönüş Yolunda Bulunduğu Otomobilin Takla Atmasıyla Yaralanan, Kaldırıldığı Hastanede 9 Gün Süren Yaşam Mücadelesini Kaybeden 15 Yaşındaki Abdullah Furkan şeker’i Sınıf Arkadaşları Karne Gününde Unutmadı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde eğitim yılının başladığı ilk gün eve dönüş yolunda trafik kazası geçiren, kaldırıldığı hastanede 9 gün sonra yaşam mücadelesini kaybeden 15 yaşındaki Abdullah Furkan Şeker’i sınıf arkadaşları karne gününde unutmadı.

Üzümlü Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 9 Eylül 2024 tarihinde geçirdiği kaza dolayısıyla hayatını kaybeden Abdullah Furkan Şeker’in hatırasını yaşatmak ve ailesinin de unutulmadığını görerek mutlu olması için özel bir anma programı düzenlendi. Öğrenci arkadaşları ve öğretmenleri, hayatta iken oturduğu çiçeklerle donatılan sırasına asılan özel olarak hazırlanan karnesi ile onur ve takdir belgesiyle birlikte Furkan Şeker’i unutmadıklarını gösterdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lise Öğrencilerinden Gazze’ye Anlamlı Yardım Kampanyası Önceki Haber

Lise Öğrencilerinden Gazze’ye Anlamlı Ya...

Balkan camiası, bir sofrada buluştu Sonraki Haber

Balkan camiası, bir sofrada buluştu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar