
Burdur’da motosiklet kazasında öldüğü sanılan Bahri Sirel’in traktörden düşerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olayın üzerini örtmeye çalışan şüpheli tutuklandı.
Burdur’un Gölhisar ilçesinde motosiklet kazasında yaşamını yitirdiği öne sürülen Bahri Sirel’in (29), aslında traktörden düşerek hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayın üzerini örtmek için motosikletin olay yerine getirildiği iddia edilirken, traktörü kullanan Hüseyin Ö. "Taksirle Ölüme Neden Olma" suçundan tutuklandı.
Şüpheli Ölüm: Gerçek Sonradan Ortaya Çıktı
Olay, 3 Şubat 2025’te Gölhisar’ın Evciler köyü Arpa Deresi mevkiinde meydana geldi.
İlk belirlemelere göre, Bahri Sirel’in 20 D 4728 plakalı motosikletiyle kaza yaptığı ve ağır yaralanarak Gölhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.
Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sirel, ertesi gün Karapınar köyünde toprağa verildi.
Ailenin Şüphesi Gerçeği Ortaya Çıkardı
Sirel’in ailesi, motosiklette kazaya dair hiçbir izin olmamasından şüphelenerek jandarmaya başvurdu.
Yapılan incelemelerde, Sirel’in olay günü Karapınar köyündeki bir bağ evinin yıkımında çalıştığı ve traktörle enkaz taşıdığı sırada düştüğü tespit edildi.
Traktörü kullanan Hüseyin Ö. ve beraberindeki muhtar S.Ö. ile R.K.’nin, Bahri Sirel’in bağ evinde bulunan motosikletini olay yerine götürerek kazaya kurban gitmiş gibi gösterdiği öne sürüldü.
Şüphelilere Soruşturma Açıldı
Jandarmanın araştırmaları sonucunda, "Taksirle Ölüme Neden Olma" ve "Suç Delillerini Gizleme veya Değiştirme" suçlamalarıyla Hüseyin Ö., eşi F.Ö., muhtar S.Ö. ve R.K. gözaltına alındı.
Mahkeme, traktör sürücüsü Hüseyin Ö.’yü tutuklarken, diğer şüphelileri serbest bıraktı.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Sirel’in ailesinin mezarın tekrar açılması için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yazın