160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kayapınar Belediyesinden eğitime 5 bin kaynak kitap desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayapınar Belediyesinden eğitime 5 bin kaynak kitap desteği
Abone ol
DİYARBAKIR KAYAPINAR BELEDİYESİ, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ETÜT DİYARBAKIR PROJESİ” ÇERÇEVESİNDE YAZ KURSLARINDA EĞİTİM GÖREN 8. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE 5 BİN ADET YARDIMCI KAYNAK KİTAP DAĞITTI.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Etüt Diyarbakır Projesi” çerçevesinde yaz kurslarında eğitim gören 8. ve 12. sınıf öğrencilerine 5 bin adet yardımcı kaynak kitap dağıttı.


Kayapınar İlçesi’ndeki Akşemsettin Ortaokulu ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kitap dağıtım törenine Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Arif Karaman, Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Erdaş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Kaymakam Arif Karaman, amaçlarının bütün öğrencilere ulaşmak olduğunu, ancak yaz olduğu için yalnızca bine yakın öğrencinin kurslarda olduğunu ifade etti. Kaymakam Karaman, “İl ve ilçemiz genelinde 8. ve 12. sınıflar için kurslarımız yaklaşık 3 haftadır başlamış durumdadır. Yaz boyunca ve bir dahaki sınav dönemine kadar da Milli Eğitim bünyemizde devam edecektir” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanya’da dron destekli trafik denetimi Önceki Haber

Alanya’da dron destekli trafik denetimi

Jandarmadan kadına yönelik şiddete karşı bilgilendirme Sonraki Haber

Jandarmadan kadına yönelik şiddete karşı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar