160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kavga ettiği tarafa muhtarın silahıyla saldırdı: 1 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kavga ettiği tarafa muhtarın silahıyla saldırdı: 1 yaralı
Abone ol
Ankara Mamak’ta Düğün Gecesi Yaşanan Silahlı çatışma Anları, Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas Eyaletini Andırdı.

Ankara’nın Mamak ilçesinde düğün sonrası iki aile arasında çıkan kavgada bir şahıs, olay yerinde bulunan muhtarın silahını alarak bir kişiyi yaraladı.

Olay, Ahmet Yesevi Mahallesi Kanber Sokak’ta yer alan Zirvekent Sitesi’nde meydana geldi. İddialara göre, aralarında husumet bulunan iki aile arasında düğün sonrası, bir gencin karşı taraf tarafından dövülmesinin sonrası kavga çıktı. Darp edilen şahıs, olay yerinde daha önceden tanıdığı bir muhtarın silahını alarak husumetli aile üyelerinin üzerine ateş etti. Olayda bir kadın bacağından yaralandı.

Silahı ateşlediği iddia edilen kişi ile yaralanan kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından silahı ateşleyen şahıs jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana’da Sulama kanalında kadın cesedi bulunduÖnceki Haber

Adana’da Sulama kanalında kadın cesedi b...

Nusaybinde asfalt-yama çalışmaları başladıSonraki Haber

Nusaybinde asfalt-yama çalışmaları başla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar