28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3457
EURO35.1224
ALTIN2307.2

Kavak Gençlik Merkezinden 21 kurs

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kavak Gençlik Merkezinden 21 kurs
Abone ol
KAVAK GENÇLİK MERKEZİ MÜDÜRÜ DENİZ KONAK “ 21 AKTİF KURS İLE FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR. GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞMAK, BİRLİKTE ÜRETMEK BİZİM FELSEFEMİZ, YOL HARİTAMIZDIR” DEDİ.

Kavak Gençlik Merkezi Müdürü Deniz Konak, "21 aktif kurs ile faaliyetlerimiz devam ediyor. Gençlerimizle birlikte çalışmak, birlikte üretmek bizim felsefemiz, yol haritamızdır” dedi.


Kavak Gençlik Merkezi’nde 21 aktif kurs ile faaliyetlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini bildiren Müdür Deniz Konak, atölyelerinde matematik, İngilizce, Osmanlıca, Arapça, Türkçe, edebiyat, diksiyon, akıl ve zeka oyunları gibi programlarıyla gençlerle birlikte olduklarını belirtti. Müdür Konak, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirdiğini, gençlerin bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla ilçeye kazandırılan Kavak Gençlik Merkezi’nde 8-28 yaş gruplarına yönelik atölyeleri ile faaliyetlerinin yoğun bir tempoda sürdüğünü ifade etti. Konak, "Kavak’ta açılışımızdan bu yana gençlerimize en iyi imkânları sunabilmek için çalışıyoruz. Merkezimiz bünyesinde bulunan atölye faaliyetlerimiz hızını kesmeden devam ediyor. Çünkü gençlik bizim en büyük gücümüz, gençlik bizim en büyük inancımız ve umudumuz. O yüzden gençlerimizle birlikte çalışmak, gençlerimizle birlikte üretmek bizim felsefemiz, yol haritamız. Gençlerimizin önünü açmak, her alanda onlarla beraber olmak bizim en büyük önceliğimiz. Gençlerimizin serbest zamanlarını geçirebilmeleri için bireysel kullanıma da açık olan merkezimiz, kütüphane, akıl zeka oyunları, kafeterya, bilgisayar, wi-fi gibi birçok hizmeti de sınırsız bir şekilde onlara sunuyor" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremde vatandaşlara kapılarını açan iş yeri sahiplerine plaketÖnceki Haber

Depremde vatandaşlara kapılarını açan iş...

Sivaslıda yağan kar meyve ağaçlarını olumsuz etkilediSonraki Haber

Sivaslıda yağan kar meyve ağaçlarını olu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar