160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kars dondu, ağaçlar kırağı tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars dondu, ağaçlar kırağı tuttu
Abone ol
Kars’ta Dondu, Ağaçlar Kırağı Tuttu(kars-iha)

Kars eksi 23’ü gördü, ağaçlar kırağı tuttu. Soğuktan beyaza bürünürken Kars Çayı’ndan soğuğun etkisiyle çıkan buhar ise şaşırttı.

Kars adeta donuyor. Kentte etkili olan soğuk hava hayatı durma noktasına getirirken hava sıcaklığı eksi 23 dereceye kadar düştü. Soğuktan Kars Çayı yeniden donarken, ağaçlar kırağı tutarak beyaz çiçek açtı.

Havanın her geçen gün biraz daha soğuduğunu ifade de eden vatandaşlar, “Kars’ta şu anda eksi 23 derece soğuk var. İliklerime kadar bu soğuğu hissediyorum. Kars adeta bu kesmiş durumda” dedi.

Öte yandan kentte soğuk hava ile birlikte yeniden donan Kars Çayı ve kırağı tutan ağaçlar havadan görüntülendi. Soğuk havanın etkisini sürdüreceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beytüşşebap ilçesindeki tarihi bölge ve meşe ormanlarından kartpostallık manzaralarÖnceki Haber

Beytüşşebap ilçesindeki tarihi bölge ve...

6 Şubat depremlerinde Hatayda çekilen fotoğraflarla hazırlanan Küllerinden Doğmak sergisi açıldıSonraki Haber

6 Şubat depremlerinde Hatayda çekilen fo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar