29 Eylül 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kar yağışı sonra eğlenceli anlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kar yağışı sonra eğlenceli anlar
Abone ol
Gençler Traktörün Arkasına Bağladıkları Kayakla Kayarak Karın Keyfini çıkartılar.

Kar yağışını fırsata çeviren gençler, soğuk havaya aldırış etmeden eğlenceli anlar yaşadı. Yoğun kar yağışının ardından beyaza bürünen bölgede bir araya gelen gençler, traktörün arkasına bağladıkları kayakla kayarak karın keyfini çıkardı.

Ardahan merkeze bağlı Tepeler köyünde gerçekleştirilen etkinlikte, traktörle çekilen kayak üzerinde kayan gençler renkli görüntüler oluşturdu. Adrenalin dolu anlar yaşayan gençler, kış mevsiminin tadını çıkardıklarını ifade etti. O anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedilirken, ortaya izleyenleri gülümseten görüntüler çıktı.

Gençler, her yıl kar yağışını farklı etkinliklerle değerlendirdiklerini belirterek, "Kış sert geçiyor ama biz bunu eğlenceye dönüştürüyoruz. Kar yağınca evde oturmak yerine böyle aktiviteler yapıyoruz" dedi.

Öte yandan uzmanlar, bu tür etkinliklerde güvenlik önlemlerinin ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekerek, kontrollü alanlarda ve dikkatli şekilde yapılması konusunda uyarılarda bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Palancıoğlu: Karla mücadelede yoğun çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor Önceki Haber

Başkan Palancıoğlu: Karla mücadelede yoğ...

Yağışlı yolda makas atan otomobil tepetaklak oldu Sonraki Haber

Yağışlı yolda makas atan otomobil tepeta...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar