160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kar kalınlığı 16 santimetreyi geçti, vatandaşlar Uludağa akın etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kar kalınlığı 16 santimetreyi geçti, vatandaşlar Uludağa akın etti
Abone ol
TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ TURİZM MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN ULUDAĞ'DA KAR KALINLIĞI 16 SANTİMETREYİ AŞTI. KAR YAĞIŞINI DUYAN VATANDAŞLAR ULUDAĞ’A AKIN ETTİ.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da kar kalınlığı 16 santimetreyi aştı. Kar yağışını duyan vatandaşlar Uludağ’a akın etti.


Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ’da akşam saatlerinde yağan kar gece itibari ile 16 santimetreyi aştı. Kar yağışını duyan vatandaşlar Uludağ’a akın etti. Kimi kartopu savaşı yaparken, kimi ise poşetleriyle kayak yaptı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını telefonlarıyla görüntüledi.


Yarıyıl tatiliyle birlikte tatilciler için otelcilerde beklentilerini arttırdı.


Uludağ’a geç gelen yoğun kar yağışının tadını çıkaran vatandaşlar, “Uludağ’da kar yağışı olduğunu duyduk. Hemen oteller bölgesine çıktık. Çok güzel bir görüntü var. İlk kar Kasım ayında yapmıştı fakat beklediğimiz gibi değildi. Çok şükür beklediğimiz yağışa kavuştuk” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yoldan çıkan minibüs devrildi: 1 ağır yaralıÖnceki Haber

Yoldan çıkan minibüs devrildi: 1 ağır ya...

Yalovada iki otomobil çarpıştı: 1i ağır 4 yaralıSonraki Haber

Yalovada iki otomobil çarpıştı: 1i ağır...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar