160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kamyonu parçalarına ayıran tamirci yakalanınca, Parçaları göle attım dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamyonu parçalarına ayıran tamirci yakalanınca, Parçaları göle attım dedi
Abone ol
Konya’da çalınan Kamyonu Adana’da Bir Tamirci Dükkanında Parçalarına Ayırdılar Bu Anlar Ise Anbean Güvenlik Kamerasına Yansıdı. Polis Tarafından Yakalanan Ve Tutuklanan Işyeri Sahibi, “50 Bin Tl Karşılığında Parçalamam Için Getirdiler, Korkunca Aracın Parçalarını Göle Attım” Diye Kendisini Savundu.

Konya’da çalınan kamyonun Adana’da bir tamircide parçalara ayırılması saniye saniye görüntülenirken, polis tarafından yakalanan ve tutuklanan iş yeri sahibi, "50 bin TL karşılığında parçalamam için getirdiler, korkunca aracın parçalarını göle attım" diye kendisini savundu.

Konya’nın Karatay ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’nden 15 Mart günü park halindeki bir kamyonet çalındı. Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aracın parçalanmak üzere kente getirildiği ihbarını aldı.

Bunun üzerine ekipler PTS kayıtlarını inceleyerek kamyonun gidiş güzergahını çıkarttı. Kamyonun en son Ferdi Ş. isimli bir kişinin tamirhanesine girdiği belirlendi.

Oto hırsızlık polisleri tamirhaneye yaptığı operasyonda Ferdi Ş.’yi gözaltına aldı. Kamyon ise tamamen parçalanmış vaziyette parçalarının bir kısmı bulundu.

Emniyetteki ifadesinde Ferdi Ş., "Ben kaynakçılık yaparım, tanımadığım 2 erkek şahıs kamyonu 50 bin TL karşılığında parçalamam için iş yerime getirdiler, kamyonu parçalarına ayırdım daha sonra şahıslara ulaşamayınca bir şeylerin ters gittiğini anlayıp korktum, aracın parçalarını bilmediğim bir yerde göl içerisine attım" diye kendisini savundu. Ferdi Ş., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadasında yeni Tülüşah alanı keşfedildi Önceki Haber

Kuşadasında yeni Tülüşah alanı keşfedild...

Başkan Alemdar görevi Osman Çelike devretti Sonraki Haber

Başkan Alemdar görevi Osman Çelike devre...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar