160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahverengi Kokarcaya tuzak projesi uygulamaya geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahverengi Kokarcaya tuzak projesi uygulamaya geçti
Abone ol
Giresun’un Tirebolu Ilçesinde Kahverengi Kokarca Mücadelesi Kapsamında El Yapımı Tuzak Asımı Projesi Uygulamaya Geçirildi.

Giresun’un Tirebolu ilçesinde Kahverengi Kokarca mücadelesi kapsamında el yapımı tuzak asımı projesi uygulamaya geçirildi.

Tirebolu Kaymakamlığı tarafından “Sürdürülebilir Fındık Yetiştiriciliğinde Kahverengi Kokarca Mücadelesi Kapsamında El Yapımı Tuzak Asımı Projesi” açılış etkinliği düzenlendi.

İlçenin Avcılı köyünde gerçekleştirilen etkinliğe Tirebolu Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, kurum amirleri, Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik elemanları, proje paydaşlarıyla fındık üreticileri katıldı.

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından projeyle ilgili yapılan açıklamada, “Tirebolu Kaymakamlığı himayesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından yürütülecek olan proje kapsamında Kahverengi Kokarca zararlısı ile mücadele ve survey (izleme) amacıyla 50 farklı lokasyona feromon tuzaklar asılacaktır. Örnek tuzaklar kurularak ve tuzaklar hakkında çiftçilerimiz bilgilendirilmiştir” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Semiha Sözer cinayetini bilirkişi raporu ortaya çıkardı Önceki Haber

Semiha Sözer cinayetini bilirkişi raporu...

HBB ve MKÜ İş Birliğiyle Kamu İhale Kanunu Eğitimi Verildi Sonraki Haber

HBB ve MKÜ İş Birliğiyle Kamu İhale Kanu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar