
Kahramanmaraş’ta 1–31 Ağustos 2025 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’na katılmak isteyen esnaflar için ön başvuru süresi bugün sona eriyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve kentin kültürel ile ticari hayatına önemli katkılar sunan Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, bu yıl da 1 – 31 Ağustos 2025 tarihleri arasında KAFUM Fuar Alanı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz yıl, 20 yıllık bir aranın ardından yeniden düzenlenen ve büyük ilgi gören fuar; vatandaşlara alışveriş, eğlence ve sosyal etkinlik imkânı sunarken, esnaf ve işletmelere ise ürün ve hizmetlerini tanıtma fırsatı sağlıyor.
Fuar hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, fuarda stant açmak isteyen esnaf ve işletmeler için başlatılan ön başvuru süreci bugün sona eriyor.
11 Haziran’da başlayan ön başvurular, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet adresi üzerinden çevrimiçi olarak alınıyor.

Yorum Yazın