Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Şairler Tepesi’nde ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek şehir genelinde sürdürülen altyapı ve üstyapı yatırımlarını değerlendirdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehirdeki mevcut durumu değerlendirmek ve yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla Şairler Tepesi’nde ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.
Toplantıya KASKİ Genel Müdürü Necati Çalık da katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda, şehir genelinde sürdürülen altyapı ve üstyapı yatırımları, ulaşım projeleri ile sosyal ve kültürel çalışmalar ele alındı.
İlçelerin ihtiyaçları ve devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar da masaya yatırıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Fırat Görgel, Kahramanmaraş’ın geleceğinin şekillendirilmesinde ortak akıl ve güçlü koordinasyonun önemine dikkat çekti.
İlçe belediyeleriyle uyum içinde çalışmanın, hizmetlerin daha hızlı ve etkin şekilde hayata geçirilmesini sağladığını belirten Başkan Görgel, şunları söyledi:
“Bizim için en önemli husus, paydaşlarımızla uyum içinde çalışarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek.
Altyapıdan ulaşıma, sosyal yatırımlardan kültürel projelere kadar geniş bir yelpazede hizmet üretiyoruz.
İlçe belediyelerimizle birlikte hareket ederek şehrimizin ihtiyaçlarını daha hızlı ve etkin şekilde karşılamak bizim için çok önemli.
Kahramanmaraş’ın geleceğini ortak akılla, dayanışmayla ve güçlü bir koordinasyonla inşa ediyoruz.
İnşallah hep birlikte daha yaşanabilir, daha güçlü bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz.”
Toplantı, karşılıklı görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.
Yorum Yazın