160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahramanmaraş'ta Hasar Gören Yürüyüş Yolları Yenileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş'ta Hasar Gören Yürüyüş Yolları Yenileniyor
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi'nde yıkım çalışmaları sebebiyle deforme olan yürüyüş yollarını yenilemeye başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi'nde yıkım çalışmaları sebebiyle deforme olan yürüyüş yollarını yenilemeye başladı.

Şehrin ulaşım ağını iyileştirmek için çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde İsmet Karaokur Bulvarı üzerinde yürütülen çalışmalarla deforme olan yürüyüş yollarını yeniliyor.

Yıkım ve enkaz kaldırma sürecinde zarar gören yürüyüş yolları, özel gereksinimli vatandaşlar için de daha kullanışlı hale getirilecek.

Nokta kabartmalı şeritler ve rampalar ile donatılacak olan yolların yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yaya ve araç trafiğinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi ve ulaşım standardının artırılması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurguladı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kasapoğlu memleketi Kulada mitinge katıldı Önceki Haber

Kasapoğlu memleketi Kulada mitinge katıl...

Çorum Valisi Dağlı; Kalifiye eleman yetiştirmek için her türlü gayreti göstereceğiz Sonraki Haber

Çorum Valisi Dağlı; Kalifiye eleman yeti...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar