160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kadirli’ye Yeni Kaymakam Atandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli’ye Yeni Kaymakam Atandı
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında, 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında, 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Kaymakamı Yakup Güney ve Sumbas Kaymakamı Furkan Taşkıran’ın görev yeri değişti.

Çanakkale'nin Biga ilçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, Kadirli Kaymakamı olarak atandı. Kadirli Kaymakamı Yakup Güney ise Eskişehir Vali Yardımcısı oldu.

Sumbas Kaymakamı Taşkıran ise Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi kaymakamı oldu.

1978 yılında Samsun'da doğan Erdinç Dolu, ilk ve ortaöğrenimini Sinop'ta tamamladı.

2000 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2001 yılında askerlik hizmetini tamamlayan Dolu, 2007 yılında Sinop Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı.

Nevşehir-Kozaklı, Samsun-Ayvacık ve Sinop-Türkeli ilçelerinde vekil kaymakamlık görevlerinde bulunan Dolu, bir yıl süreyle İngiltere'de Manchester Üniversitesi'nde dil ve kamu yönetimi eğitimi aldı.

Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) 42. Dönem "Kamu Diplomasisi Eğitim Programı" mezunu olan ve kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayan Erdinç Dolu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım arazilerini aykırı kullananlara ceza yağdıÖnceki Haber

Tarım arazilerini aykırı kullananlara ce...

Çankırıda ihracat yüzde 15 arttıSonraki Haber

Çankırıda ihracat yüzde 15 arttı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar