160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kadirli ve Toprakkale’de 19 Mayıs Coşkusu: Gençlik Bayramı Törenlerle Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli ve Toprakkale’de 19 Mayıs Coşkusu: Gençlik Bayramı Törenlerle Kutlandı
Abone ol
Kadirli ve Toprakkale’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, törenler, gösteriler ve ödül törenleriyle coşkuyla kutlandı. Gençlerin performansı büyük alkış topladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Osmaniye’nin Kadirli ve Toprakkale ilçelerinde düzenlenen törenlerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Her iki ilçede de vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, gençlerin sergilediği gösteriler ve ödül törenleriyle renkli anlara sahne oldu.

Kadirli’deki kutlamalar, tören alanında yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Kaymakam Erdinç Dolu ve Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, vatandaşlarla bayramlaşarak törene katılanları selamladı.

Öğrenciler, 19 Mayıs ruhunu yansıtan şiirler okudu. Geleneksel halk oyunları gösterileri izleyicilerden büyük alkış alırken, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği jimnastik ve karate gösterileri yoğun ilgi gördü.

Güreş müsabakaları ve bayrak koşusu ise törene heyecan kattı. Genç sporcuların kıyasıya mücadelesi, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ve Cumhuriyet Başsavcısı Okan Kurtaran tarafından takdim edildi. Gençlerin başarıları, törende takdirle karşılandı.

Törende yapılan konuşmalarda, gençler ve vatandaşlar yoğun katılımları için teşekkür aldı.

Kutlama sonunda, “Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak ve 19 Mayıs ruhunu yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur” mesajı vurgulandı.

Toprakkale’deki kutlamalar, Yüksel Uluğ Stadyumu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Öğrenciler, hazırladıkları çeşitli gösterilerle izleyicileri büyüledi.

Özellikle Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahnelediği Zeybek oyunu, büyük alkış topladı.

19 Mayıs kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında başarılı olan öğrenciler, törende ödüllendirildi. Ödüller, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Törenlere Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlerin bayram coşkusu, katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Kadirli ve Toprakkale’de düzenlenen törenler, gençlerin enerjisi ve vatandaşların coşkusuyla unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı. Her iki ilçede de vurgulanan ortak mesaj, Atatürk’ün gençlere bıraktığı mirası geleceğe taşıma sorumluluğu oldu.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dışişleri Bakanı Fidan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştüÖnceki Haber

Dışişleri Bakanı Fidan, Sırbistan Cumhur...

Bayburtta 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandıSonraki Haber

Bayburtta 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar