160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Judo Türkiye Şampiyonası başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Judo Türkiye Şampiyonası başladı
Abone ol
48 İLDEN 256 SPORCUNUN KATILDIĞI OKUL SPORLARI JUDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SAMSUN’DA BAŞLADI.

SAMSUN (İHA) – 48 ilden 256 sporcunun katıldığı Okul Sporları Judo Türkiye Şampiyonası Samsun’da başladı.


Okul Sporları Judo Türkiye Şampiyonası Bafra Spor Salonu’nda yapılan açılış töreni ile başladı. 48 ilden 256 sporcunun madalya mücadelesi vereceği Türkiye Şampiyonası’nın açılış seremonisi antrenörler, sporcular ve sporseverlerin katılımı ile gerçekleşti.


Turnuva hakkında bilgi veren Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Judo branşında Türkiye’nin en iyi sporcularını ağırlamaktan onur ve gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu başarılı sporcuları yetiştiren antrenörlerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Her başarılı sporcunun arkasında bir antrenör muhakkak vardır” dedi.


Tüm sporculara başarılar dileyen Dereci, “Bütün takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyor, herkesin zihninde kalan güzel bir organizasyon olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Şampiyona 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan final müsabakalarının ardından sona erecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, üreticilere tohum dağıttıÖnceki Haber

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, üreticile...

Diyarbakır merkezli “hacker” operasyonunda yakalanan 16 şüpheli tutuklandıSonraki Haber

Diyarbakır merkezli “hacker” operasyonun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar