02 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.3688
EURO34.6767
ALTIN2389.4

Jandarma ve Emniyet Müdürlüğünde Bayramlaşma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma ve Emniyet Müdürlüğünde Bayramlaşma
Abone ol
Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Protokol Mensupları Jandarma Komutanlığı, Garnizon Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile  bayramlaştı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Protokol Mensupları Jandarma Komutanlığı, Garnizon Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile  bayramlaştı.

Vali Yılmaz’ın ziyaretlerinde Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş,  Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz ve siyasi parti temsilcileri de yer aldı.

İlk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul ve jandarma personeli tarafından karşılandı. Jandarma personelimizin Bayramını kutlayan Vali Yılmaz, "Çok kıymetli Jandarma Personelimiz Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun. İnşallah daha nice bayramlara kavuşmanızı diliyor, huzur ve mutluluk içinde bir Bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Hayırlı Bayramlar."dedi.

Vali Yılmaz, daha sonra Garnizon Komutanlığını ziyaret ederek askerlerimizle bayramlaştı. Askerlerimizin bayramını kutlayan Vali Yılmaz, "Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Allah eksikliğinizi göstermesin. Bu Mübarek Ramazan Bayramında da görevinizin başındasınız. Görevinizi kahramanca devam ettiriyorsunuz. Her zaman sizlerle gurur duyuyoruz. Her daim Allah yardımcınız olsun."dedi.

  Bayram ziyaret programının devamında, Jandarma ve Polis Uygulama Noktalarını ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Protokol Mensupları, görevleri başındaki güvenlik güçlerimizin ve sürücülerimizin bayramlarını kutladılar. Sürücülerimize emniyet kemerinin önemini hatırlatan Vali Yılmaz, "Bayramınız Kemerli Olsun, hayırlı ve güvenli yolculuklar." dedi. Daha sonra Rahime Hatun Polis Merkezi Amirliği'ni de ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Protokol Mensupları, görevli emniyet mensuplarımızın bayramlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar dilediler.

Bayramlaşma programı Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Polisevini ziyaret ederek, Emniyet Mensupları ile bayramlaşması ile son buldu. Vali Dr. Erdinç Yılmaz,  tüm güvenlik güçlerimizin, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bayram geçirmeleri için görevleri başında olduğunu ifade ederek, fedakâr çalışmalarından dolayı güvenlik güçlerimize teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boluda, “ıslatan” bayram geleneği yarım asırdır sürüyorÖnceki Haber

Boluda, “ıslatan” bayram geleneği yarım...

Malatyada şiddetli sağanak ve dolu etkili olduSonraki Haber

Malatyada şiddetli sağanak ve dolu etkil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar