160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmit Belediyespor, Hataydan Eda Şahini kadrosuna kattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmit Belediyespor, Hataydan Eda Şahini kadrosuna kattı
Abone ol
ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VEREN İZMİT BELEDİYESPOR KADIN BASKETBOL TAKIMI, 23 YAŞINDAKİ BAŞARILI OYUN KURUCU EDA ŞAHİN’İ KADROSUNA KATTI.

Şampiyonluk mücadelesi veren İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 23 yaşındaki oyun kurucu Eda Şahin’i kadrosuna kattı.


Deprem felaketinin ardından Türkiye Basketbol Federasyonu isteyen sporcuların diğer kulüpler ile sözleşme imzalayabileceğini açıkladı. Bu kararın ardından Hatay Büyükşehir Belediyespor sporcusu Eda Şahin, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’in zirve mücadelesi veren ekiplerinden İzmit Belediyespor’a transfer oldu. 23 yaşındaki oyun kurucu Eda Şahin yaptığı açıklamada, "Basketbol oynamaya Galatasaray altyapısında başladım. Orada da profesyonel sözleşme imzaladım. Bu sezonun başında da Hatay Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldum. 6 Şubat’ta Hatay’da büyük bir felaket yaşadık. Bunun için çok üzgünüz. Kalbimiz hala orada kalan arkadaşlarımız ile birlikte. Fakat basketbol sezonu devam edecek. Hedefi olan bir takım olduğu için İzmit Belediyespor’u tercih ettim. Burada olduğum için mutluyum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minik yürekleri depremzedeler için attı Önceki Haber

Minik yürekleri depremzedeler için attı

Ataşehir Belediyesinden depremzedelere psiko-sosyal destek Sonraki Haber

Ataşehir Belediyesinden depremzedelere p...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar