160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İsviçreyi andıran manzarada santur keyfi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsviçreyi andıran manzarada santur keyfi
Abone ol
Hakkari’nin Yüksekova Ilçesinde Gezgin öğretmen Olarak Bilinen ümit Bartın, Karlı Cilo Dağı Ve çiçeklenen Ovanın Isviçre’yi Andıran Manzarasında Santur çalarak Doğaya Dikkat çekti.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde gezgin öğretmen olarak bilinen Ümit Bartın, karlı Cilo Dağı ve çiçeklenen ovanın İsviçre’yi andıran manzarasında santur çalarak doğaya dikkat çekti.

Yüksekova’da havaların ısınmaya başlaması ile ovalar çiçeklendi. Cilo Dağlarının karlı zirveleri ile bütünleşen çiğdem çiçekleri görsel şölen sunuyor. Doğada yaptığı müzik çalışmaları ile beğeni toplayan Görsel Sanatlar Öğretmeni Ümit Bartın, çiçekli ovada müzik ziyafeti sundu. Santur ve erbane eşliğinde arkadaşıyla doğaya dikkat çeken Bartın, “Ovamız rengarenk. Dört mevsimi yaşadığımız bir alandayız. Cilo Dağlarının eteklerindeyiz. Bu canlılığı, bu güzelliği gördük ve santur çalmak için buraya geldik. Biraz da doğanın güzelliğine dikkat çekmek için geldik. Zorlu bir kış mevsimi atlattık. Bugün bu ova rengarenk. Bu mutluluğu yaşamak için müzik yapmak istedik. Doğamıza sahip çıkmamız gerekiyor, doğamızı korumamız gerekiyor” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Batmanda takla atarak ters duran araçta 2 kişi yaralandı Önceki Haber

Batmanda takla atarak ters duran araçta...

Kız meselesi kanlı bitti: 1 yaralı Sonraki Haber

Kız meselesi kanlı bitti: 1 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar