160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İsviçre Alpleri değil Amasya yaylaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsviçre Alpleri değil Amasya yaylaları
Abone ol
Görüntüleri çeken Fotoğrafçı Serkan Tekin, “kağnıcı Ve Alören Yaylaları Beni çok Etkiledi. Ormanlar, Bitkisi örtüsü Gerçekten çok Güzel Ve Görülmeye Değer” Dedi.

Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesindeki yaylalar, dünyaca ünlü İsviçre Alplerini andıran görüntüsüyle görsel bir şölen sunuyor. Yaylalardaki renkli yaşam havadan dronla görüntülendi.

Yeşilin tonlarının, yayla evlerinin ve doğada beslenen canlıların dronla görüntülendiği Kağnıcı ile Alören Yaylaları hava sıcaklıklarının arttığı bu günlerde doğa tutkunlarına serin bir alternatif olarak göz kırpıyor. Görüntüleri çeken fotoğrafçı Serkan Tekin, “Kağnıcı ve Alören Yaylaları beni çok etkiledi. Ormanlar, bitkisi örtüsü gerçekten çok güzel ve görülmeye değer” dedi.

Doğa ve fotoğraf tutkunlarını bu manzarayı görmeye davet eden Tekin, “Karadeniz Bölgesi’nin ortasında bulunan ve ulaşımın kolay olduğu bu güzelliklerini görmeliler. Neden daha önce gelmediklerini bile sorgulayacaklarını düşünüyorum” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi yıkılacakÖnceki Haber

Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi yıkılac...

Havalar ısındı sincaplar ortaya çıktıSonraki Haber

Havalar ısındı sincaplar ortaya çıktı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar