160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ispartada ilkbaharın renkli havası çiçeklere yansıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ispartada ilkbaharın renkli havası çiçeklere yansıyor
Abone ol
DÖRT MEVSİMİN AYRI GÜZELLİKLERİYLE YAŞANDIĞI ISPARTA’DA İLKBAHARIN GELİŞİYLE TOPRAK UYANDI, ISPARTA BELEDİYESİ ŞEHRİ RENGARENK ÇİÇEKLERLE DONATTI. PARKLAR VE ORTA REFÜJLER DİKİLEN ÇİÇEKLERLE İLKBAHARIN RENKLERİ YANSITILIYOR.

Dört mevsimin ayrı güzellikleriyle yaşandığı Isparta’da ilkbaharın gelişiyle toprak uyandı, Isparta Belediyesi şehri rengarenk çiçeklerle donattı. Parklar ve orta refüjler dikilen çiçeklerle ilkbaharın renkleri yansıtılıyor.


Isparta’ya ilkbahar geldi, ilkbaharın güzellikleri şehirde hissedilmeye başlandı. Isparta Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilkbaharın gelişi dolayısıyla şehir merkezinde orta refüjler ve parklar rengarenk çiçeklerle donatıldı. Şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarında binlerce renkli lale ve çiçek toprakla buluşturuldu. Şehir merkezindeki orta refüjlerin yanı sıra 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan bölge ve Ulu Cami bölgesini kapsayan alan rengarenk çiçeklerle donatıldı. Açan lale ve çiçekler şehre ilkbaharın renkli havasını yansıtırken, görsel şölen sunuyor. Vatandaşlar, adeta doğal stüdyoya dönüşen renkli çiçeklerin bulunduğu alanlarda bol bol fotoğraf çektiriyorlar.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan Bayramı boyunca dronlu trafik denetimi Önceki Haber

Ramazan Bayramı boyunca dronlu trafik de...

Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğanı bağrına basan Denizlilere teşekkür etti Sonraki Haber

Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğanı bağrına b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar