160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ispartada çeşitli suçlardan aranan 16 şahıs yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ispartada çeşitli suçlardan aranan 16 şahıs yakalandı
Abone ol
ısparta’da 40 Ekip Ve 110 Emniyet Personelince Yapılan Uygulamalar Sonucunda çeşitli Suçlardan Aranan 16 şahıs Yakalandı.

Isparta’da 40 ekip ve 110 emniyet personelince yapılan uygulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan 16 şahıs yakalandı.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Türkiye geneli aranan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda Isparta polis sorumluluk bölgesinde 40 ekip ve 110 emniyet personeli uygulama gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen uygulamada sonucunda 4 bin 513 şahsın GBT kontrolü yapılarak, dolandırıcılık suçundan 8 yıl hapis cezası ile aranan Y.Y. isimli şahıs, ve hırsızlık suçundan 5 yıl 7 ay hapis cezası ile aranan H.G. isimli şahıslar başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranması olan toplam 16 şahıs yakalandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İrlandalı sporcu, Erzincanda bin metreden wingsuit atlayışla nefes kestiÖnceki Haber

İrlandalı sporcu, Erzincanda bin metrede...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hükümetimizin gündeminin değişmez ilk maddesi depremde yıkılan şehirlerimizin yeniden inşası ve ihyasıdırSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hükümetimizin gün...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar