160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İsmail Demir, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsmail Demir, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı oldu
Abone ol
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Eski Başkanı Prof. Dr. Ismail Demir, Karabük Demir Ve çelik Fabrikaları A.ş. (kardemir) Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçildi.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii eski Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

KARDEMİR’den Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Alparslan Bayraktar’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, Bayraktar’dan boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine, Yönetim Kurulunun kararı, Türk Ticaret Kanununun 363’üncü maddesi ve şirketin ana sözleşmesinin 11’inci maddesi uyarınca Prof. Dr. İsmail Demir’in atandığı belirtildi.

Açıklamada, Yönetim Kurulunun aynı kararı ile Demir’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği kaydedildi.

Şirketten yapılan açıklamada ayrıca Yönetim Kurulu Üyesi olan Zehra Zümrüt Selçuk’un da Yönetim Kurulu üyeliğinden kendi isteğiyle ayrıldığı bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fransada emeklilik reformu protestosu: 14 gözaltıÖnceki Haber

Fransada emeklilik reformu protestosu: 1...

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, öğrencilerle bir araya geldiSonraki Haber

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, öğrenciler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar