160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İsa Türkcan, 3. mazbatasını aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsa Türkcan, 3. mazbatasını aldı
Abone ol
Ordu’nun Ulubey Belediye Başkanlığını Iki Dönemdir Sürdüren Ve 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Yeniden Seçilerek Güven Tazeleyen Isa Türkcan, Mazbatasını Aldı.

Ordu’nun Ulubey Belediye Başkanlığını iki dönemdir sürdüren ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden seçilerek güven tazeleyen İsa Türkcan, mazbatasını aldı.

Ordu İl Seçim Kurulu Başkanlığında düzenlenen törenle mazbatasını alan Belediye Başkanı İsa Türkcan, yaptığı konuşmada, “Güzel ilçemiz Ulubey’imize yeniden beş yıl daha birlikte hizmet edeceğimiz AK Parti Belediye Meclis Üyelerimiz ile mazbatalarımızı kıymetli misafirlerimiz ve hemşehrilerimizin katılımlarıyla aldık. Bizlere güvenerek destekleyip, yeniden Belediye Başkanı seçen kıymetli hemşehrilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Oy veren vermeyen ayrımı yapmaksızın tüm Ulubeylilerin Belediye Başkanı olacağıma, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerle bir arada olacağıma, daha yaşanabilir Ulubey hedefiyle gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’iin öncülüğünde ‘Az laf, çok iş’ parolasıyla durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kepez Belediye Başkanı Kocagöz: “Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi, suçsuzum”Önceki Haber

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz: “Tek sor...

Sahil Parkta yenileme ve düzenleme çalışmaları başladıSonraki Haber

Sahil Parkta yenileme ve düzenleme çalış...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar