19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6033
EURO34.759
ALTIN2493.1

Instagram Nasıl Müzik Paylaşılır?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Instagram Nasıl Müzik Paylaşılır?
Abone ol

Instagram çeşitli özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran büyük bir sosyal medya platformudur. Hem ülkemizde hem de dünyada kullanımı oldukça yaygındır. İnstagram’a müzik ekleme özelliği de birçok kişi tarafından kullanılıyor. Instagram ‘da paylaştığınız gönderilere ve hikayeleri müzik eklemek son derece basittir. Bunun için Instagram hesabınızda oturum açıp eğer hikayeye eklemek istiyorsanız hikaye bölümüne gelmeniz gerekiyor. Daha sonra burada gifler bölümünden müzik bölümüne tıklayıp hikayenize istediğiniz müziğe ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda gönderinizi paylaşırken de müzik ekle butonuna bastığınızda istediğiniz müziği ekleyebiliyorsunuz.

Instagram ‘da takipçi sayınızın hızlı bir şekilde artmasını istiyorsanız takipçi hilelerine başvurup takipçi hilesi alabilirsiniz.

Instagram ‘da Kaydedilen Müzik Nasıl Eklenir?

Instagram hesabınızda kaydettiğiniz müzikleri videolarınız için ya da fotoğraflarınız için kullanabilmek mümkündür. Bunun için yapmanız gerekenler ise son derece basittir. Öncelikle Instagram hesabınızda oturmazsanız gerekiyor. Daha sonra profil bölümünüze gelip burada bulunan kare kutucuğa tıklamanız gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra kaydedilenler bölümüne tıklayıp kaydedilen seslerinizi açabilirsiniz. İstediğiniz sesin üstüne tıkladığınızda sesi kullan butonu karşınıza çıkacaktır. Böylelikle bu sesi istediğiniz videoda kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Instagram takipçi sayısının hızlı bir şekilde artış göstermesi için Instagram takipçi hilesi seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Takipçi hilesi paketlerini inceleyip uygun fiyatlarıyla satın almak için Sosyalgram sitesini tercih edebilirsiniz. Buradaki paketler kullanıcıların bütçesine uygun kaliteli paketlerdir.

Instagram Gönderisine Neden Müzik Ekleyemiyorum?

Instagram gönderisine müzik eklemeyen kullanıcıların bu sorunu yaşamasının nedeni uygulamasının güncel olmamasından dolayı kaynaklanıyor olabilir. Çünkü Instagram bu özelliği yeni getirmiştir. Bu nedenle Instagram uygulamasını güncellemeyen kullanıcıların özelliklerinden faydalanabilmesi mümkün değildir. Instagram uygulamasının güncellenmesi ile özelliği kullanabilmek mümkündür.

Instagram hesabınızdaki beğenileri izlenmeleri ve takipçileri hızlı bir şekilde arttırabilmek mümkündür. Bunun için SosyalGram.com.tr adresindeki paket seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Bu paketler sayesinde hem beğeni sayınızın artış göstermesi hem takipçi sayınızın artış göstermesi hem de izlenmelerinizin artış göstermesi mümkün oluyor. Üstelik bu paket seçenekleri oldukça çeşitli olduğu için her kullanıcının kendi bütçesine uygun olan paketi bulup satın alması son derece kolaydır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tiktok Kimlere Para Veriyor?Önceki Haber

Tiktok Kimlere Para Veriyor?

Instagram Sponsorlu Reklam Nasıl Verilir?Sonraki Haber

Instagram Sponsorlu Reklam Nasıl Verilir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar