160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İngiltereden gelen gurbetçi, evcil hayvanlarını da yanında getirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İngiltereden gelen gurbetçi, evcil hayvanlarını da yanında getirdi
Abone ol
KÖPEKLERİNE HAYVAN GİBİ DEĞİL BİR CAN GİBİ BAKTIĞINI SÖYLEYEN DOĞAN, “CANLARIMIZI SEVELİM, KORUYALIM” DİYE KONUŞTU.

Yaz tatilini Türkiye’de geçirmek için ana vatana gelmeye başlayan gurbetçilerden bazıları yanlarında getirdikleri evcil hayvanlarıyla yolculuk yapıyor.


Yaz tatilini ana vatan Türkiye’de geçirmeyi tercih eden emekli gurbetçiler, arabalı treni tercih etti. Avusturya’nın Villach şehrinde arabalarını oto kuşet vagonlara yükleyen gurbetçiler, kompartımanda rahat şekilde yolculuk yapmanın keyfini çıkardı. 40 saate yakın süren bin 400 kilometrelik yolculuğun ardından Edirne Tren Garı’na ulaşan gurbetçilerden bazıları, yanlarında getirdikleri evcil hayvanlarıyla yolculuk yaptı.


İngiltere’den Türkiye’ye gelen gurbetçi Hüseyin Doğan, köpekleriyle yolculuk yaptı. Köpeklerine hayvan gibi değil bir can gibi baktığını söyleyen Doğan, “Canlarımızı sevelim, koruyalım” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Sağlık Müdürü Polat, vatandaşları ishal vakalarına karşı uyardıÖnceki Haber

İl Sağlık Müdürü Polat, vatandaşları ish...

PKK/KCK terör örgütüne operasyon: 12 gözaltıSonraki Haber

PKK/KCK terör örgütüne operasyon: 12 göz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar