160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İl Sağlık Müdürü, 112 çalışanlarını tebrik etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Sağlık Müdürü, 112 çalışanlarını tebrik etti
Abone ol
TRAFİK KAZASINDAN YANGINA BİRÇOK ACİL DURUMLARDA İHBARLARA YANIT VEREN EKİPLERİN MOTİVASYONUNU ARTIRMAK VE TALEPLERİNİ DİNLEMEK İÇİN AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ESER ŞENKUL, 112 ACİL PERSONELLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da 7 gün 24 saat görev esasıyla çalışan 112 Acil personelleri, vatandaşların sağlığı için çalışmaya devam ediyor.



Trafik kazasından yangına birçok acil durumlarda ihbarlara yanıt veren ekiplerin motivasyonunu artırmak ve taleplerini dinlemek için Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, 112 Acil personellerini ziyaret etti. 112 Acil Çağrı Merkezi bünyesindeki Komuta Kontrol Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette çalışmalar hakkında bilgi alan Müdür Şenkul, özverili çalışmalarından dolayı, sağlık personellerini tebrik etti.



Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, 112 Acil Çağrı Merkezi bünyesindeki Komuta Kontrol Merkezi’ni ziyaret etti. Yürütülen hizmetler hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz, sağlık çalışanları ile sohbet etti ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek kolaylıklar diledi. Ziyarette İl Sağlık Müdürümüze İl Ambulans Servisi Başhekimimiz eşlik etti” ifadeleri yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya'da feci kaza: Genç avukat ve sürücü hayatını kaybettiÖnceki Haber

Antalya'da feci kaza: Genç avukat ve sür...

Ünal Yalçın unutulmadıSonraki Haber

Ünal Yalçın unutulmadı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar