28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3511
EURO35.1428
ALTIN2308.4

İl Genel Meclis Başkanı Gizlice, 4 Yıllık süreci değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Genel Meclis Başkanı Gizlice, 4 Yıllık süreci değerlendirdi
Abone ol
Osmaniye İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Meclis oturumlarında alınan kararlar ve kente yapılan hizmetlerle ilgili, 4 yıllık süreci değerlendirdi.

Osmaniye İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Meclis oturumlarında alınan kararlar ve kente yapılan hizmetlerle ilgili, 4 yıllık süreci değerlendirdi.

Osmaniye İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, 4 yıllık süreci değerlendirirken, “Kıymetli hemşehrilerim” başlıklı bir bilgilendirme de bulundu.

Gizlice açıklamasına; “Bu gün 31 Mart 2023. Siz yiğit Osmaniyeli aziz hemşerilerimizin desteği ile göreve geldiğimiz 31 Mart 2019 seçimlerinin üzerinden dört yıl geçti.



Sözlerime başlarken 6 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu etkilenen tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyerek depremde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaşanan depremle ilgili depremin ilk dakikalarından itibaren tüm özel idare ekiplerimizle birlikte başlayan çalışmalarımız devam ediyor.

 İl Genel Meclis başkanı olarak geride bıraktığımız dört yılda Cumhurbaşkanımız  Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın eser ve hizmet siyaseti kapsamında ve Cumhurbaşkanımızın destekleri ile İl Genel Meclisimizde aldığımız karar ve yaptığımız çalışmalarımızla, ilimizin yedi ilçesi, yüz elli dokuz köyü ve beldelerinde alt yapı, üst yapı ve sosyal projeler olarak bir çok eser ve hizmeti hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Yol medeniyettir dedik.”sözleriyle başladı.

HİZMETLERİ HALKIN YARARINA SUNMAYI SÜRDÜRÜYORUZ

Osmaniye İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, adaylık sürecinde verdiği sözleri yerine getirmeyi sürdürdüğünü belirterek, 4 yılda Osmaniye il geneline yapılan hizmetler konusunda da bilgiler verdi.

Gizlice açıklamasında;  “Geride bıraktığımız dört yılda başta Zorkun yolumuz olmak üzere Dumanlı ve Hodu yollarını da kapsayan, türevleri: sıcak asfalt (BSK), sathi kaplama, beton yol ve ssb yol olan 1.686 km yolu asfalt ve beton olarak yapımını  tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk.

Ayrıca 1.064 km yolun stabilizesini,260 km yolunda onarımını tamamladık. Yol çalışmalarımız esnasında ihtiyaç olan yerlere 159 adet köprü ve menfez yapımı ile 509.000 adet trafik işaret ve levhası yapımını tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk.

Su hayattır dedik.

 Köylerimizin içme ve tarımsal sulama ihtiyaçlarını karşılamak ve iyileştirmek için İçme su depolarının yapımı, bakım ve onarımı, isale hattı yapımları, yenilemeleri, içme  su şebekesi yenilemeleri, kaptaj yapımları, bakım ve onarımları, sulama suyu açık ve kapalı sistem yapımları ve yenilemeleri olmak üzere köylerimizde 145 projeyi hayata geçirdik.

 Eğitim, Hizmet, Enerji ve Sosyal alanlardaki çalışmalarımızla:

Eğitimde, ilimizde çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için 420 derslikli 25 okul,600 kişilik yurt yapımı ve 300 okulun bakım ve onarımını yaparak öğrencilerimizin hizmetine sunduk.

 Sosyal projeler ve hemşerilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için hizmete sunduğumuz yatırımlara gelince; -Kadına yönelik bağımlılıkla mücadele merkezi, Düziçi gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu, Yağlı tohumlar enstitü Binası,  Yer Fıstığı Müzesi, Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Gümüş Köyü Sağlık Evi, Cahit Zarifoğlu Konferans salonu, 990kw Güneş Enerji Santrali, 4 adet emniyet hizmet binası, 1 adet jandarma hizmet binası yapımı, devam eden ve 2023 yılı içinde hizmete girecek olan  Karaçay Rekreasyon alanı ve lastik bent yapımı (Karaçay aynası projesi), Karaçay cafe ve restaurant, 2 adet Hükümet konağı tamamladığımız ve tamamlanacak projelerle daha iyi ve gelişmiş bir Osmaniye için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız  Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ ın talimatları ve yerel yönetimlerdeki hizmet anlayışı ile insanı yaşat ki devlet yaşasın şiarından yola çıkarak dört yılda durmadan yorulmadan şehrimize hizmet yolunda çalışmalarımız devam etti, edecek hizmetin en iyisini hak eden yiğit Osmaniyeli   hemşerilerimizin dün olduğu gibi bugün de bundan sonrada daha iyi hizmet alabilmeleri için çalışmalarımız devam edecek.

TÜM KARARLAR OYBİRLİĞİ İLE ALINDI

Osmaniye İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice.  Tüm kararların Meclis oturumlarında oybirliği ile alındığını vurguladı.

Gizlice sözlerinin sonunda şu görüşlere yer verdi: “ Tüm bu yatırımları ilimize yapmamıza olanak sağlayan Sn. Cumhurbaşkanımıza   şükranlarımı sunuyorum. Dört yıllık çalışmalarımız süresince İl Genel Meclisimizde Meclis Başkanlık seçimleri ve diğer seçimlerde dahil olmak üzere bütün kararları oybirliği ile alarak benzerine rastlanmayan bir birlikteliği temin ettik. Bu birlikteliğin teminine destek veren tüm İl Genel Meclis üyelerime de ayrıca teşekkür  ediyorum.

 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde hemşerilerimizin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye devam edeceğiz. Bize inanarak oy veren, vermeyen tüm hemşerilerimize yürekten Teşekkür  ediyorum.

Bu vesile ile icra etmekte olduğumuz Ramazan ayının tüm İslam alemine ve hemşerilerimize hayır ve bereket getirmesini Allahtan niyaz ediyorum.

 Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında nice hizmetleri Osmaniye’mizle buluşturmak üzere; Durmak yok, yorulmak yok. Hem hizmete hem yola devam diyerek, aziz hemşehrilerimizi saygı ile selamlıyorum.”

(Haber: Mustafa BARDAK)





Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
16 milyon 320 bin kaçak makaron ve doldurulmuş sigara ele geçirildiÖnceki Haber

16 milyon 320 bin kaçak makaron ve doldu...

Uyuşturucu tacirine narkotik köpeği engeliSonraki Haber

Uyuşturucu tacirine narkotik köpeği enge...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar