
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.
Taştan, partisinin Yozgat'taki tüm sorunlara hakim olduğunu belirterek, "Yozgat'ta genel seçimde elde ettiğimiz başarıyı aşarak, partimizin gücünü Yozgat'ta bir kez daha kanıtlamaya çalışıyoruz.
Temel hedefimiz, Yozgat'ın sosyal yaşantısını geliştirerek gençlerin ve çalışanların beklentilerini karşılayabilecek bir sosyal yapı oluşturmak" dedi.
Seçim çalışmalarına dair bilgi veren Taştan, teşkilat olarak Yozgat merkez ve ilçelerinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
İYİ Parti'nin Yozgat'ta güçlü bir konumda olduğunu vurgulayan Taştan, "Yoğun bir çalışma içerisindeyiz ve Yozgat'ta genel seçimde elde ettiğimiz başarıyı aşarak partimizi daha da güçlendirmeye odaklanıyoruz.
Yozgat'ın sosyal yaşantısını geliştirmek, gençlerin beklentilerini karşılamak, çalışanların taleplerini karşılayabilecek bir sosyal yapı oluşturmak için projeler üretiyoruz.
İYİ Parti olarak sosyal belediyecilik anlayışına sahibiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz.
Şu anda Yozgat'ta bulunan iki İYİ Parti belediyesi, örnek teşkil ediyor ve Yozgat'ın en zengin üç belediyesinden ikisine sahibiz" şeklinde konuştu.
Diğer partilerin Yozgat'taki adaylarını açıkladığını belirten Taştan, İYİ Parti olarak bir hafta içerisinde kendi adaylarını açıklayacaklarını dile getirdi.
Taştan, "Yoğun bir çalışma içerisindeyiz ve Yozgat'ı her kesimin istediği bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza başladık.
Projelerimizi hayata geçirmek için gerekli kaynakları araştırıyoruz ve bir hafta içerisinde adayımızı açıklayarak yoğun bir çalışma programına başlayacağız.
Yozgat'ın eksiklerine hakimiz ve halkın beklentilerini biliyoruz. Teşkilat üyelerimiz bu bilgileri halka aktarıyor ve sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanıyoruz" dedi.
Yozgat'ın sorunlarına çözüm bulacak partiye seçimi kazandırmanın önemine vurgu yapan Başkan Taştan,
"Yozgat'ın sosyal yaşantısını geliştirmek, doktorları, mühendisleri, yatırımcıları ve öğrencileri şehre çekebilmek için projeler üretiyoruz.
Kadınları maddi olarak destekleyecek, istihdam sağlayacak projeler geliştiriyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın