16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4953
EURO34.5894
ALTIN2472.8

İkinci depremde yıkılan binanın ilk depremden sonra çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İkinci depremde yıkılan binanın ilk depremden sonra çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK MERKEZLİ 7.7'LİK DEPREMDE CİDDİ HASAR ALAN VE ELBİSTAN MERKEZLİ 7.6'LIK İKİNCİ DEPREMDE YERLE BİR OLAN APARTMANIN YIKILMADAN HEMEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. İLK DEPREMDE CİDDİ HASAR ALAN BİNANIN İKİNCİ DEPREM ÖNCESİ ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜLERİ KORKU FİLMİ SAHNELERİNİ ARATMADI.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7’lik depremde ciddi hasar alan ve Elbistan merkezli 7.6’lık ikinci depremde yerle bir olan apartmanın yıkılmadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı. İlk depremde ciddi hasar alan binanın ikinci deprem öncesi çekilmiş görüntüleri korku filmi sahnelerini aratmadı.


Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7’lik depremde ciddi hasar alan Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi’ndeki bir bina, Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde ikinci depremde yerle bir oldu. Binanın büyük bir gürültüyle yıkılma ve yaşanan panik anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.



İkinci depremde yıkılan binanın ilk depremden sonra çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı


Öte yandan, Pazarcık merkezli 7.7’lik depremde ciddi hasar alan ve Elbistan merkezli 7.6’lık ikinci depremde yerle bir olan binanın yıkılmadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı. Bir bina sakini tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde binanın ilk deprem sonrası aldığı ciddi hasar dikkat çekti. İlk depremde ciddi hasar alan binanın ikinci deprem öncesi çekilen ve yaşanan hasarı gözler önüne seren görüntüleri ise korku filmi sahnelerini aratmadı. Binanın duvarlarının tamamen ayrılmış hali ve yukarıdan aşağıya doğru su akıntısı olması yaşanan bilançonun ağırlığını bir kez daha gösterdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremin ardından bazı radyolar müzik yayınlarını iptal ettiÖnceki Haber

Depremin ardından bazı radyolar müzik ya...

Palandöken Belediyesi tüm imkânlarıyla depremzedelerin yanındaSonraki Haber

Palandöken Belediyesi tüm imkânlarıyla d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar