160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İhlas Vakfı Yurdunda sona doğru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İhlas Vakfı Yurdunda sona doğru
Abone ol
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yapımında Sona Doğru Gelinen Ihlas Vakfı Yurdu'nda Incelemelerde Bulundu.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yapımında sona doğru gelinen İhlas Vakfı Yurdu’nda incelemelerde bulundu.

Melikgazi ilçesine bağlı Konaklar Mahallesi’ne yaptırılan İhlas Vakfı Yurdu’nun yapımında sona doğru yaklaşıldı. 144 öğrenci kapasiteli yurdu ziyaret eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yetkililerden bilgiler aldı. Yurdun bütün katlarını gezerek öğrencilerin kalacakları odaları ve sosyal alanları inceleyen Palancıoğlu, yurdun lokasyonunun çok güzel olduğunu kaydetti.

Başkan Palancıoğlu, "Burada güzel bir çalışma son aşamaya gelmiş. Öğrencilerimizin bir kısmı burada kalacaklar. Çok güzel bir lokasyonda hazır hale gelmiş durumda. Tefrişi ile birlikte burada öğrencilerimizin bir kısmı kalacak. Emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Herkes öğrenci olmuştur. Üniversitede öğrenci olmak, yatacak yer bulmak, ders çalışacak bir kütüphane bulmak, sıcak bir ortam bulmak çok önemli. Hayırseverlerimiz burada güzel bir hayra imza atmışlar. Allah tamamını erdirsin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada kalacak öğrencilerimizde başarılı olurlar ve ülkemizin geleceğine faydalı olacak hizmetler yaparlar" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Apartmanda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattıÖnceki Haber

Apartmanda çıkan yangın korku dolu anlar...

Boş araziden alevler yükseldi, vatandaşlar ve ekipler seferber olduSonraki Haber

Boş araziden alevler yükseldi, vatandaşl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar